luni, 14 septembrie 2015

BUN GASIT!

... Va spun voua, celor ce ma cautati, celor ce cautati fara adresa, si voua, celor ce asteptati raspunsuri la intrebari, uneori nepuse!

E ceva vreme de cand nu am mai scris nimic in jurnalul meu duhovnicesc! Asta nu inseamna nimic altceva decat ca nu am avut TIMP  si, ce-i drept, nici mijloace tehnice!
Am fost  plecata, am bunica si mama full time, full options, si chiar... studenta (asta, recunosc spasita, mai putin... full)!

Aici a inceput  scoala - deja de doua saptamani - si... din 4 copii,  trei merg la scoli si in locuri diferite... ! Nebunie la dus, nebunie la intors , activitati extrascolare, dar... noi sa fim sanatosi!

Si apropos la sanatate...
Pana in decembrie, cand am de facut mamagrafii, echografii, scaner, analize si chestii din astea, am decis sa ma prefac ca sunt sanatoasa si ca nu am si nici nu am avut vreodata ceva! Dealtfel fac asta de cateva luni bune!
M-am saturat si de temeri, si de ganduri si de oftat!
Vreau sa ma comport si sa traiesc ca o persoana normala, sanatoasa si fara angoase!
Si... fie ce-o fi!

Odata cu inceputul scolii, viata intra intr-un anume ritm - pe care vacanta mare l-a rupt un pic!
De ritmul asta am nevoie pentru a uita si de cancer, si de stimulator cardiac, de palpitatii, de dureri de spate, ochi uscati, de tot disconfortul fizic care tine sa ma faca atenta!

Cu 8 septembrie a inceput Noul An Liturgic, asa ca, sper sa imi reiau obiceiul de a pune aici cate un comentariu, o vorba, un gand bun!
In rest... Domnul sa ne miluiasca, sa ne pazeasca de rele si sa ne dea putere!