luni, 9 februarie 2015

Z 369

GRI

O zi de luni terna. Eu ar trebui sa ma pregatesc de vacanta insa, cum unde merg eu este zapada... nu ma prea mobilizez. Lucruri groase... bagaje multe si grele... in fine, pozitivez caci este vorba despre VACANTA!

Postul este ca si venit! Saptamana asta se manaca inca branza si oua, asa ca, azi cred ca voi face - pentru cina - o Lasagne vegetariana si cam atat.
Maine...  Dar, vorba bunicului meu, "sa traim noi pana maine si vom vedea!"

O saptamana binecuvantata!


ÎN SĂPTĂMÂNA LĂSATULUI SEC DE CARNE
Evanghelia de la Marcu 9: 1- 11

In vremea aceea, când s'au apropiat de Ierusalim, la Betfaghe şi Betania, lângă Muntele Măslinilor, a trimis pe doi din ucenicii Săi şi le-a zis: „Mergeţi în satul care este în faţa voastră şi, intrând în el, îndată veţi afla un mânz legat, pe care nici un om n'a şezut până acum. Dezlegaţi-l şi aduceţi-l. Iar de vă va zice cineva: De ce faceţi aceasta?, spuneţi-i: Domnul are trebuinţă de el. Şi îndată îl va trimite aici“. Deci s'au dus şi au găsit mânzul legat la drum în faţa unei porţi şi l-au dezlegat. Şi unii din cei ce şedeau acolo le-au zis: „Ce faceţi, de ce dezlegaţi mânzul?“ Iar ei le-au răspuns aşa cum le spusese Iisus; şi aceia i-au lăsat. Şi au adus mânzul la Iisus şi şi-au pus hainele pe mânz şi Iisus a şezut deasupra. Şi mulţi îşi aşterneau hainele'n cale, iar alţii aşterneau ramuri tăiate din câmp. Iar cei ce mergeau înainte şi cei ce veneau în urmă strigau: „Osana! Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului! Binecuvântată este împărăţia care vine, a părintelui nostru David! Osana întru cei de sus!“ Şi a intrat Iisus în Ierusalim şi în templu; şi după ce S'a uitat la toate de jur-împrejur, fiind vremea spre seară a ieşit spre Betania împreună cu cei doisprezece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu