joi, 7 februarie 2019

In drumul Mantuitorului spre jertfa Sa...

... pildele se inmultesc, intelepciunea divina se manifesta si Adevarul se reveleaza.
Nu toti au ochi de vazut si urechi de auzit, si azi ca si atunci...
cu osebire cei care erau - la vremea aceea, ca si azi - prea preocupati spre a gasi motive ca sa-L piarda decat sa-L inteleaga si sa-L iubeasca!

Misiunea Lui insa avea sa se implineasca pana la ultima suflare ! Iisus face tot ce trebuie pentru a  lasa solutii la toate incurcaturile ce se pot ivi in viata noastra. Chiar daca cele spuse de El par a fi pentru timpul si oamenii de atunci, invataturile Lui sunt etern-valabile!

Ce bucurie sa-I descoperi mesajul, descoperire in care Duhul este hotarator!

Pe oameni, pentru a-i indragi trebuie sa ii cunosti. Pe Iisus... pe El trebuie mai intai sa-L iubesti ca sa-L afli si sa-l cunosti in adanc!

„În vremea aceea a intrat Iisus iarăși în Ierusalim. Și, pe când mergea El prin templu, au venit la El arhiereii, cărturarii și bătrânii și I-au zis: Cu ce putere faci acestea? Sau cine Ți-a dat Ție puterea aceasta ca să le faci? Iar Iisus le-a zis: Vă voi întreba și Eu un cuvânt; răspundeți-Mi, și vă voi spune și Eu cu ce putere fac acestea: Botezul lui Ioan din cer a fost, sau de la oameni? Răspundeți-Mi! Și ei vorbeau între ei, zicând: De vom zice: din cer, va zice: Pentru ce, dar, n-ați crezut în el? Iar de vom zice: de la oameni – se temeau de mulțime, căci toți socoteau că Ioan era într-adevăr proroc. Și răspunzând, au zis lui Iisus: Nu știm. Și Iisus le-a zis: Nici Eu nu vă spun vouă cu ce putere fac acestea.”
MARCU 11, 27 - 33

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu