miercuri, 11 decembrie 2019

BUCURIA DOMNULUI - INDREPTAREA PACATOSULUI

Putem trai linistiti si fara indoieli corupatoare daca intelegem iconomia lui Dumnezeu.

Dreptul este negresit omul lui Dumnezeu, asa ca bucuria Lui va fi mult mai mare cand un pacatos a decis sa se lepede de pacat decat ca cel drept s-a mentinut si a ramas drept! 

E necesar sa credem ca schimbarea este cu putinta! 
Este adevarat ca e foarte greu sa te debarasezi de ceea ce a devenit poate a doua ta natura, dar nimic nu este imposibil! 

Istoria are o multime de exemple de oameni care si-au schimbat complet viata prin credinta. 

Pentru acestia... mare bucurie in Cer! 

„În vremea aceea se apropiau de Iisus toți vameșii și păcătoșii, ca să-L asculte. Dar fariseii și cărturarii cârteau, zicând: Acesta primește la Sine pe păcătoși și mănâncă cu ei. Atunci a zis către ei pilda aceasta, spunând: Care om dintre voi, având o sută de oi și pierzând din ele una, nu lasă pe cele nouăzeci și nouă în pustie și se duce după cea pierdută, până ce o găsește? Și, găsind-o, o pune pe umerii săi, bucurându-se; și, sosind acasă, cheamă prietenii și vecinii, zicându-le: Bucurați-vă cu mine, că am găsit oaia cea pierdută. Zic vouă: Că așa și în cer va fi mai multă bucurie pentru un păcătos care se pocăiește decât pentru nouăzeci și nouă de drepți, care n-au nevoie de pocăință. Sau care femeie, având zece drahme, dacă pierde o drahmă, nu aprinde lumina și nu mătură casa și nu caută cu grijă până ce o găsește? Și, găsind-o, își cheamă prietenele și vecinele sale, spunându-le: Bucurați-vă cu mine, căci am găsit drahma pe care o pierdusem. Zic vouă că tot așa se face bucurie îngerilor lui Dumnezeu pentru un păcătos care se pocăiește.” Luca 15, 1-10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu