miercuri, 1 octombrie 2014

Z 237

Ce dificile sunt zilele dupa noptile albe!
Nu ma plictisesc dar... tin mai greu la cele ale zilei! :)

Astazi, inca o data am inteles ca trebuie sa te lasi si pe mana Domnului! Ne otravim cu adrenalina stresului considerandu-ne ca fiind manuitorii vietilor noastre - o iluzie pe care nu vrem sa o indepartam de mintile noastre!
Toate mi le-a aranjat Domnul dupa puterile mele de astazi!
Doamne, multumesc!
Revin la articolul despre religie de care aminteam zilele trecute, care a dat chef si altora sa se exprime!
E contagios, vad!

Eu as remarca doar o singura chestie:

Azi, ce observ eu in occident, este tocmai "liberul arbitru", reclamat de blogaritele cu alergie la religie, implantat de "civilizatia europeana"in secolul XX, prin secularizare. 
L-au izgonit pe Dumnezeu, au vandut bisericile, au distrus ideea de familie si azi... au de toate dar sunt tristi si singuri.
Ca sa aibe iluzia fericirii, in we.uri fac tot ce se poate sa se simta si mai prost luni!
Cunosc persoane care nu au nici un alt motiv sa fie depesive si nemultumite decat lipsa lui Dumnezeu din viata lor, chestie de care nici macar nu sunt constienti!
Cauta de nebuni ceva dar nu stiu ce si nu inteleg nimic. Iau Xanax si... merg la psihiatru.
Ceea ce se intampla in Franta ... este dureros - de aceea ma tem ca extrema dreapta va veni in forta!
Frantuzoaicele nu mai cred in Dumnezeu dar... ajung pe caile "iubirii", la Alah!
Si nici asta nu ar fi o nenorocire, caci important este sa poti sa te reculegi, dar traiesc intr-o cultura arierata , sclave in plina libertate feminista, cu volul pe cap, supuse, facand copii ca sa aibe ce trimite pe fronturile islamiste! Primul nume cel mai intalnit in aceasta tara este... Mohamed!
Cam asta se pregateste si la noi! Va mai dura ceva timp dar tot acolo se va ajunge!
Cine este slabit in credinta si traditie... este prada usoara!
Nu poti insa sa opresti omul sa se autodistruga! Doar e liber, nu-i asa?!



EVANGHELIA ZILEI
MARCU 11: 23-26

Zis-a Domnul către ucenicii Săi: aveţi credinţă în Dumnezeu, căci adevărat vă spun vouă că cel ce va zice muntelui acestuia, ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce zice se va face, orice va zice el se va face. De aceea vă spun vouă: toate câte cereţi când vă rugaţi, să credeţi că le veţi lua, şi le veţi avea. Iar când staţi de vă rugaţi, iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru cel din ceruri să vă ierte vouă greşelile voastre; iar dacă voi nu veţi iertaţi, nici Tatăl vostru cel din ceruri nu vă va ierta vouă greşelile voastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu