marți, 15 ianuarie 2019

”Prin răbdarea voastră veți dobândi sufletele voastre”

Credincioșia lui Dumnezeu, loialitatea Lui, nu are margini! 
Nimic nu rămâne ne răsplătit - mai cu seamă suferința!
Răsplata Lui însă nu are nimic de-a face cu cea a oamenilor!
Dar ăsta este un alt subiect la care să reflectăm!

Creștem și ne transformăm doar plângând si, cu răbdare, neapărat cu rabdare, ne apropiem de Dumnezeu, invatam sa-L cunoastem, si, nu in ultimul rand, sa ne lasam in grija Lui!

Vremuri grele se vor abate peste lume dar nimic din ce va veni nu va fi fără voia lui Dumnezeu. Credința ne va fi poate incercata.
Daca e sa ne gandim mai bine, pare ca fiecare cuvant al Evangheliei ne este adresat și noua, celor de azi!
Noi vom face oare față ? Dar oare vom reuși să-I rămânem credincioși lui Dumnezeu?
Doar cu timpul vom găsi răspunsul!
Cu siguranța reacția noastră la ispitele viitoare va depinde tot de puterea și voia Sa, dar și de credința și credincioșia noastră față de El !
Asadar, tot ce ar trebui să facem este să ne întărim credința și să ne educam răbdarea!
Să nu disperăm: Domnul ne va învăța și pe noi ce să spunem si ce să facem, căci, orice se va întâmpla, va fi cu voia și din mila SA!... 

„Zis-a Domnul către ucenicii Săi: Păziți-vă de oameni, pentru că își vor pune mâinile pe voi și vă vor prigoni, dându-vă în sinagogi și în temnițe, ducându-vă la împărați și la dregători pentru numele Meu. Și va fi vouă prilej de mărturisire. Puneți, deci, în inimile voastre să nu gândiți de mai înainte ce veți răspunde; căci Eu vă voi da gură și înțelepciune, căreia nu-i vor putea răspunde, nici sta împotrivă toți potrivnicii voștri. Și veți fi dați și de părinți și de frați și de rudenii și de prieteni, și vor ucide pe unii dintre voi și veți fi urâți de toți pentru numele Meu; dar nici un păr din capul vostru nu va pieri. Prin răbdarea voastră veți dobândi sufletele voastre.” LUCA 21, 12 - 19


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu