vineri, 10 martie 2017

E timpul curateniei de primavara!


Chiar daca este inca frig si vremea este capricioasa, luna martie vine cu planuri de munca! E nevoie de mobilizare pentru a relua ciclul vietii pamantului, anchilozat in odihna iernii.

Iarna trairilor noastre a lasat si in noi urmele negre al unei delasari pe care ea, profitand de inclinatiile noastre spre ... lene, a pus-o in calea noastra!

E vremea curateniei si pentru templul sufletului meu!
Suflete, ai grija si gateste-te, ca sa poti primi lumina si bucuria Invierii cu vrednicie!
Scoala si te marturiseste! Fa-ti examenul de constiinta si indreapta ce se mai poate indrepta caci niciodata nu e prea tarziu sa-ti vii in fire!

Iar după ce a intrat în templu, s-au apropiat de El, pe când învăţa, arhiereii şi bătrânii poporului şi au zis: Cu ce putere faci acestea? Şi cine Ţi-a dat puterea aceasta? Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă voi întreba şi Eu pe voi un cuvânt, pe care, de Mi-l veţi spune, şi Eu vă voi spune vouă cu ce putere fac acestea: Botezul lui Ioan de unde a fost? Din cer sau de la oameni? Iar ei cugetau întru sine, zicând: De vom zice: Din cer, ne va spune: De ce, dar, n-aţi crezut lui? Iar de vom zice: De la oameni, ne temem de popor, fiindcă toţi îl socotesc pe Ioan de prooroc. Şi răspunzând ei lui Iisus, au zis: Nu ştim. Zis-a lor şi El: Nici Eu nu vă spun cu ce putere fac acestea. Matei 21, 23-27


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu