joi, 21 ianuarie 2016

MOARTEA... NU EXISTA

mai nou nici pentru niste cercetatori care au facut o descoperire impresionanta! Textul mi-a parvenit prin internet.

"Iata ce ne asteapta pe lumea cealalta, potrivit ultimelor descoperiri stiintifice.
Cea mai noua teorie stiintifica, demonstrata cu ajutorul fizicii cuantice, dovedeste ca moartea nu exista si ca trupul nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, ci ne asteapta o calatorie lunga.
„Multiversul” ne asteapta!
Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie, care demonstreaza ca moartea nu exista, are la baza conceptul de biocentrism.
Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea.

Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.
Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati, masurat stiintific, care a facut creierul sa functioneze ca un computer, nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, ci se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-un nou univers.

Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule.

Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte.
Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile.
Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu.
Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, acea „baterie de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite.Mintea are nevoie de ele.
„Bateria” nu doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.
Vorba lui Einstein: „Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”.

Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”.
Aici intervine Multiversul.
Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca.
Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice.(simbol pentru caracterul ciclic al evoluției cosmice: moarte și regenerare. np) 
Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, acea „baterie de 20 de wati”, purtatoare de infoenergie, sare dintr-un univers in altul.
In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen.
De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”.
Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa.
Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energo-informationale posibilitatea sa experimenteze si alte universuri?
 

Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii:
„Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!


Semnat: gmail.com

Crestinii stiu ca moartea nu exista... desi toti murim, si ca vesnicia ce ne asteapta o vom petrece asa cum spune Cartea Sfanta!
La vesnicie trebuie sa ne gandim mai mult decat la ziua de maine, 
pe care, in treacat fie spus, in mod sigur, nu toti o vom petrece in aceasta... "dimensiune"! 
Gandind asa, ce mai inseamna nefericirile lumii asteia? 
Ar fi insa o ingrijorare... legata de vesnicie!
Chiar si noi, cei ce credem in toate cele spuse noua de Domnul Iisus, ne temem ca timpul ni se scurge si inca nu am facut mare lucru pentru ca sufletul nostru sa primeasca mantuirea!
Dar... sa nu disperam caci, asa cum spune Mantuitorul in Evanghelia de azi:
"La oameni lucrul e cu neputinţă, dar nu la Dumnezeu. Căci la Dumnezeu toate sunt cu putinţă."

Şi când ieşea El în drum, alergând la El unul şi îngenunchind înaintea Lui, Îl întreba: Învăţătorule bun, ce să fac ca să moştenesc viaţa veşnică? Iar Iisus i-a răspuns: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât unul Dumnezeu. Ştii poruncile: Să nu ucizi, să nu săvârşeşti adulter, să nu furi, să nu mărturiseşti strâmb, să nu înşeli pe nimeni, cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta. Iar el I-a zis: Învăţătorule, acestea toate le-am păzit din tinereţile mele. Iar Iisus, privind la el cu dragoste, i-a zis: Un lucru îţi mai lipseşte: Mergi, vinde tot ce ai, dă săracilor şi vei avea comoară în cer; şi apoi, luând crucea, vino şi urmează Mie. Dar el, întristându-se de cuvântul acesta, a plecat mâhnit, căci avea multe bogăţii. Şi Iisus, uitându-Se în jur, a zis către ucenicii Săi: Cât de greu vor intra bogaţii în împărăţia lui Dumnezeu! Iar ucenicii erau uimiţi de cuvintele Lui. Dar Iisus, răspunzând iarăşi, le-a zis: Fiilor, cât de greu este celor ce se încred în bogăţii să intre în împărăţia lui Dumnezeu! Mai lesne este cămilei să treacă prin urechile acului, decât bogatului să intre în împărăţia lui Dumnezeu. Iar ei, mai mult uimindu-se, ziceau unii către alţii: Şi cine poate să se mântuiască? Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni lucrul e cu neputinţă, dar nu la Dumnezeu. Căci la Dumnezeu toate sunt cu putinţă.
Marcu 10, 17-27

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu