marți, 2 septembrie 2014

Z 208

ULTIMA TREAPTA
 
Azi fac ultima sedinta de radioterapie! Era si cazul sa se termine caci ranile incep sa devina o problema! Dar... GATA!
Dupa ziua de azi voi incerca un bilant, o concluzie, si... eventual, ceva planuri de viitor,atat cat mai este!
Azi am insa de multumit lui Dumnezeu care m-a ajutat sa nu cad, care mi-a trimis ingeri pazitori si oameni de suflet, ca sa pot trece cele ce le-am trecut!
 
Multumesc, Martha, pentru ca mi-ai stat de paza sufletului meu! Poate nu am reusit sa-ti arat cat m-a atins co-patimirea ta cu mine, dar asta doar pentru ca am fost coplesita si stangace in a ma manifesta! Uneori, cand primesti daruri neasteptate, nu stii cum sa multumesti, cum sa reactionezi!
Multumesc tuturor celor ce s-au rugat pentru mine si m-au insotit in aceasta perioada de incercare!
 
Domnul sa va rasplateasca tuturor!
 
 
 
PhotoEVANGHELIA ZILEI
Marcu  3, 13-21

In vremea aceea S'a suit Iisus în munte şi a chemat la Sine pe câţi El Însuşi a voit; şi au venit la El. Şi a rânduit doisprezece, pe care i-a numit apostoli, ca să fie cu El şi să-i trimită să propovăduiască şi să aibă putere să vindece bolile şi să alunge demonii. Deci i-a rânduit pe cei doisprezece: pe Simon, căruia i-a pus numele Petru; şi pe Iacob al lui Zevedeu şi pe Ioan, fratele lui Iacob, şi le-a pus numele Boanerghes, adică Fiii Tunetului; şi pe Andrei şi pe Filip şi pe Bartolomeu şi pe Matei şi pe Toma şi pe Iacob al lui Alfeu şi pe Tadeu şi pe Simon Canaaneanul şi pe Iuda Iscarioteanul, cel care L-a şi vândut. Şi a venit în casă; şi iarăşi mulţimea s'a adunat, încât ei nu puteau nici pâine să mănânce. Şi auzind ai Săi, au plecat ca să-L ia de-acolo cu de-a sila, că ziceau: „Nu e'n toate minţile“.