miercuri, 28 mai 2014

Z 111


Bilantul zilei de ieri

Prima grija a fost sa-mi ridic de la farmacie plasa cu medicamente!
Apoi am fost sa fac acupunctura. Am reusit sa numar vreo 50 de ace dar s-ar putea sa fi fost mai multe - viteza doctorului fiind prea mare pentru mine care eram inca inceata, sub efectul antihistaminicelor remanente.
Doctorul, un domn cu papion si aliura de aristocrat francez, m-a asigurat ca nu voi mai suferi pe cat am suferit de afte si usturimi de limba si nici de dureri abdominale!
Ramane de vazut. Saptamana viitoare merg din nou. Trebuie sa fac cel putin 4 sedinte.
Eu azi m-am trezit totusi cu greata dar mai aveam inca de luat o tableta de Emend!
Gura deocamdata nu se manifesta prea dureros dar, din experienta curei anterioare, cel mai dificil ar trebui sa fie la sfarsitul saptamani. Asadar inca nu vand pielea ursului din padure!  :)

Ieri am aflat despre o tanara mama care si-a descoperit si ea, sarmana, un cancer de san.
Ce implica asta la varsta tanara? Pai, in afara socului si a suferintelor, copii de scoala, cu grijile inerente, sot, serviciu, responsabilitati.
Fara medicina  alternativa  - ce include acupunctura, homeopatie, Shiatsu - viata unei femei tinere se opreste dramatic in astfel de cazuri. Medicina alopata inca nu recunoaste tehnicile complementare dar pare ca unii dintre medici incep sa mai lase garda jos.

Ieri am mancat dupa ora 15 - prima oara in 4 zile!
Toata dupa-amiaza am dormitat dar seara mi-am facut totusi plimbarea de 30 de minute! Nu mi-am calculat kilometri, caci telefonul meu era descarcat, insa am fost multumita.
Am dormit bine si noaptea.

Azi incep injectiile cu Granocyte. Nu am decat doua de facut, avand in vedere faptul ca analizele de sange au aratat foarte bine. Sper sa nu mai am asa dureri. Dar... ce-i de dus... duc!

Photo
Cuvinte de folos primite de la Martha!
EVANGHELIA  ZILEI

IOAN 12/ 36 - 47

Zis-a Domnul către iudeii care veniseră la Dânsul: cât aveţi Lumina, credeţi în Lumină, ca să fiţi fii ai Luminii“. Acestea le-a vorbit Iisus; şi, plecând, S'a ascuns de ei. Şi cu toate că atâtea minuni a făcut El în faţa lor, ei tot nu credeau într'Însul. Ca să se plinească cuvântul profetului Isaia, pe care l-a zis: Doamne, cine i-a dat crezare auzului nostru? Şi cui i s'a descoperit braţul Domnului? De aceea nu puteau să creadă, că a mai zis Isaia: El ochii lor i-a orbit şi inima lor a împietrit-o, pentru ca ei cu ochii să nu vadă şi cu inima să nu'nţeleagă, ca nu cumva ei să-şi revină şi Eu să-i vindec. Pe acestea le-a zis Isaia când I-a văzut slava şi a grăit despre El. Totuşi, şi dintre căpetenii mulţi au crezut într'Însul, dar n'o mărturiseau din pricina fariseilor, ca să nu fie izgoniţi din sinagogă; căci ei au iubit slava oamenilor mai mult decât slava lui Dumnezeu. Iar Iisus a strigat şi a zis: „Cel ce crede în Mine, nu în Mine crede, ci în Cel ce M'a trimis pe Mine. Şi cel ce Mă vede pe Mine Îl vede pe Cel ce M'a trimis pe Mine. Eu, Lumină am venit în lume, pentru ca tot cel ce crede în Mine să nu rămână în întuneric. Şi dacă aude cineva cuvintele Mele şi nu le păzeşte, Eu nu-l judec; că n'am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea.