sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Z 289

Inca o zi

Cateodata ma gandesc ca nu dau atentia cuvenita zilei care se scurge, nelinistindu-ma viitorul.
Stiu ca este neproductiv si chiar in afara celor ale lui Dumnezeu (El ne-a spus doar sa nu ne ingrijim de ziua ce vine...) dar nu facem mereu ce trebuie si ne lasam dusi de gandul lumii in loc sa ne abandonam Lui.

Azi pe aici e umed, foarte umed (100%! ca nici nu iti vine sa crezi ca este cu putinta!) Asta face sa simti alta temperatura... E frig si urat!
Vremea, durerea mea din sold, care se incapataneaza sa nu ma lase, ca si o usoara durere de cap  par sa-mi induca o unda de melancolie...

Astept sa se adune "piticimea" de pe la activitatile de sambata si, cand vor fi pe langa mine... le uit pe toate! Antidepresiv sigur!

Ieri s-a mai nascut un copilas in cercul nostru de prieteni! Mare bucurie la zi mare!
Bine ai venit, Lia Maria!
Doamne, tine-i sanatosi pe copiii nostri! Da-ne putere, sa le fim alaturi, si intelepciune, sa nu ne departam de ruga si de Tine!
Amin!

EVANGHELIA ZILEI
LUCA 9: 1-9

1. Şi chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii şi să vindece bolile.
2. Şi i-a trimis să propovăduiască împărăţia lui Dumnezeu şi să vindece pe cei bolnavi.
3. Şi a zis către ei: Să nu luaţi nimic pe drum, nici toiag, nici traistă, nici pâine, nici bani şi nici să nu aveţi câte două haine.
4. Şi în orice casă veţi intra, acolo să rămâneţi şi de acolo să plecaţi.
5. Şi câţi nu vă vor primi, ieşind din acea cetate scuturaţi praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.
6. Iar ei, plecând, mergeau prin sate binevestind şi vindecând pretutindeni.
7. Şi a auzit Irod tetrarhul toate cele făcute şi era nedumerit, că se zicea de către unii că Ioan s-a sculat din morţi;
8. Iar de unii că Ilie s-a arătat, iar de alţii, că un prooroc dintre cei vechi a înviat.
9. Iar Irod a zis: Lui Ioan eu i-am tăiat capul. Cine este dar Acesta despre care aud asemenea lucruri? Şi căuta să-l vadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu