vineri, 26 februarie 2016

PRIORITATI

Mare lucru este sa stii care este ordinea lucrurilor in viata!

Si nu este deloc usor. 

Bunaoara, la varsta la care mare lucru nu stii, cand hormonii alearga ca nebunii si ti se pare ca timpul trece fantastic de greu, este necesar sa decizi asupra viitorului, sa te concentrezi pe ceea ce va insemna intreaga ta viata! 
Atunci ar trebui sa ai alaturi persoane cu ascendent moral, care sa te indrume, sa te ajute sa te descoperi, sa intelegi ce vrei si pentru ce ai venit tu pe lumea asta, iar tu sa ... le asculti!

Cand ai depasit varsta aceasta ingrata, ar trebui sa iti cauti perechea. Nici aici nu este usor, caci, cu cat "oferta" este mai mare, cu atat iti vine mai greu sa te opresti din... cautari! 

Cand tu vrei sa devii "cineva", ar cam trebui sa fii parinte, insa... te gandesti ca nici nu ai apucat inca sa te afirmi... Si mai amani, si amani, si, uite asa, vine timpul cand... te trezesti fie ca nu mai poti, fie ca esti singur si ... nu mai merita!

Lucrurile se incurca, prioritatile se insira in devalmasie...
Societatea a cunoscut o ruptura majora. Inca din 1968 lumea incearca sa darame traditia si... odata cu ea s-au pierdut reperele. Cine mai considera azi ca nu este firesc sa nasti la 40 de ani? Toate femeile de "cariera" fac asta, cu embrioni de laborator! 

Pentru cei care cred in Dumnezeu, totul incepe cu EL!
Si cand incepi asa... se mai dezleaga itele! 
Pare ca lumea nu-L mai ia in seama... Si totusi... in toata nebunia de azi, Duhul lui Dumnezeu se vrea simtit! Caci pana la urma de El este vorba!


 Şi fiind El în Betania, în casa lui Simon Leprosul, şi şezând la masă, a venit o femeie având un alabastru, cu mir de nard curat, de mare preţ, şi, spărgând vasul, a vărsat mirul pe capul lui Iisus. Dar erau unii mâhniţi între ei, zicând: Pentru ce s-a făcut această risipă de mir? Căci putea să se vândă acest mir cu peste trei sute de dinari, şi să se dea săracilor. Şi cârteau împotriva ei. Dar Iisus a zis: Lăsaţi-o. De ce îi faceţi supărare? Lucru bun a făcut ea cu Mine. Că pe săraci totdeauna îi aveţi cu voi şi, oricând voiţi, puteţi să le faceţi bine, dar pe mine nu Mă aveţi totdeauna. Ea a făcut ceea ce avea de făcut: mai dinainte a uns trupul Meu, spre înmormântare. Adevărat zic vouă: Oriunde se va propovădui Evanghelia, în toată lumea, se va spune şi ce-a făcut aceasta, spre pomenirea ei. Marcu 14, 3-9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu