vineri, 8 august 2014

Z 183

 

TREI  SAPTAMANI  DE  RADIOTERAPIE!

Timpul trece. Am ajuns déjà la jumatatea tratamentului de radioterapie!
Multumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Pielea se mai irita dar crema cu care ma dau si complementele

naturale cu care ma indop par sa-si faca efectul!
Unghiile s-au refacut, pe jumatate, in timp ce parul... e doar in faza de puf!

As indrazni sa spun ca ma simt refacuta - cu exceptia unor ameteli pasagere si a unor stari de slabiciune rebele carora nu prea le dau atentie! Dar... sa nu zic inca hop pana nu am sarit groapa! Ma mai asteapta si niste analize de final... care vor spune cat de bine sunt.
 
Azi e ziua mea de... apa! Adica consum doar apa (in afarea "elixirului" pe care il beau dimineata). 
Daca in timpul chimioterapie am tinut post cu apa timp de trei zile, tot la trei saptamani, acum in fiecare vineri beau doar apa! Cantitatea mare de cortizon pe care am ingerat-o, si pe care nu am eliminat-o inca, ma umfla. O zi pe saptamana de post cu apa, ma ajuta sa elimin ce e in plus! Face bine si la trup si la suflet!
 
Imi voi face plimbarea pe ploaie, dupa cum se vede, dar nu este neplacut caci nu e nici frig nici potop!
 
Sa ne ajute Dumnezeu si Sfanta Fecioara pe toti!

Photo

EVANGHELIA ZILEI

Matei 21, 12-14; 17-20

In vremea aceea a intrat Iisus în templu şi i-a dat afară pe toţi cei ce vindeau şi cumpărau în templu şi a răsturnat mesele schimbătorilor de bani şi scaunele celor ce vindeau porumbei şi le-a zis: „Scris este: Casa Mea, casă de rugăciune se va chema; dar voi aţi făcut-o peşteră de tâlhari“. Şi au venit la El în templu orbi şi şchiopi şi i-a vindecat. Şi, lăsându-i, a ieşit afară din cetate, la Betania, şi a rămas acolo peste noapte. Iar dimineaţa, pe când Se întorcea în cetate, a flămânzit; şi văzând un smochin lângă drum, S'a dus la el, dar în el n'a găsit nimic decât numai frunze, şi i-a zis: „Rod să nu mai porţi în veac!“ Şi îndată smochinul s'a uscat. Şi văzând aceasta, ucenicii s'au minunat, zicând: „Cum de s'a uscat smochinul dintr'o dată?“...