sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Z 296

Domnul fie laudat! Am trecut cu bine peste o mare spaima!

Da. Un uffff... lung si din rarunchi!
Analizele au explicat durerea mea de coapsa. Nu am inca metastaze osoase!
In toata nebunia prin care trece organismul meu... pierd calciul din oase si...  mi se calcifiaza tendoanele! O sa schioapat, o sa ma doara in continuare dar... Slava Domnului! Nu se moare din asta! 
Ma pregatisem pentru ce e mai rau dar Domnul se indura de mine si ma mai ingaduie!

Asadar... merg inainte cu bucurie, multumind smerit sfintilor ce-mi vin in ajutor si tuturor celor care se roaga pentru mine!
                                                                  Multumesc, Martha!

EVANGHELIA ZILEI

Luca 9: 37-43

În vremea aceea, pogorându-se Iisus din munte, L-a întâmpinat popor mult. Şi iată un bărbat din mulţime a strigat şi I-a zis: Învăţătorule, mă rog Ţie, uită-Te spre fiul meu, căci îl am numai pe el. Şi iată un duh îl apucă, şi el deodată răcneşte, şi îl tăvăleşte cu spume şi-l zdrobeşte şi cu greu se duce de la el. Şi m-am rugat de ucenicii Tăi să-l scoată afară, dar n-au putut. Atunci Iisus, răspunzând, a zis: o, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi între voi şi vă voi răbda? Adu-Mi aici pe fiul tău.
Dar când venea către Iisus, diavolul l-a trântit şi l-a scuturat. Atunci Iisus a certat duhul necurat, a tămăduit pe copil şi l-a dat tatălui său. Şi toţi au rămas uimiţi de măreţia lui Dumnezeu.

Un sfarsit de saptamana binecuvantat!

2 comentarii: