sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Z 339

       DEJA AL DOILEA SFARSIT
DE SAPTAMANA AL NOULUI AN!


Timpul isi urmeaza curgerea lui. El trece... si noi cu el!
Pe aici lumea s-a mai tulburat o data, cu siguranta nu pentru ultima oara, cutremurata de frica dar la fel de "laica", prea preocupata sa-si regaseasca linistea si confortul pentru a mai privi spre cer!
Dar nimic nu se intampla fara voia Domnului!


Eu... incerc  sa uit. Sa uit ca sunt operata de doua ori de cancer, ca am trecut de tot atatea ori prin chimio si radio-terapie, ca de zece  ani imi plang barbatul si ...  cate si mai cate... Si cum ce a trecut... in urma a ramas, imi fixez privirile spre cer si merg inainte!

Ev. Luca 16, 10-15

Zis-a Domnul: cel care este credincios în puţin şi în mult este credincios; şi cel ce este nedrept în puţin şi în mult este nedrept. Deci, dacă n-aţi fost credincioşi în bogăţia nedreaptă, cine vă va încredinţa vouă pe cea adevărată? Şi, dacă în cele străine n-aţi fost credincioşi, pe cele ce sunt ale voastre, cine vi le va da? Nici un slujitor nu poate să slujească la doi stăpâni; pentru că sau pe unul va urî şi pe celălalt îl va iubi; sau de unul se va ţine şi de celălalt nu va îngriji. Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui Mamona. Toate acestea le-au ascultat şi fariseii, care erau iubitori de argint, şi-L luau în bătaie de joc. Iisus însă le-a zis: voi căutaţi să vă arătaţi pe voi drepţi înaintea oamenilor, dar Dumnezeu ştie inimile voastre; pentru că acela care este înălţat între oameni este urâciune înaintea lui Dumnezeu.

Ajutorul si prezenta neconditionata a lui Dumnezeu in viata noastra, o putem simti in lucrurile mici, ca si in cele foarte importante. 
Cand nu crezi in El "in putin", cum sa te increzi cand "multul" da peste tine?
Trebuie sa invatam sa-I cerem ajutor pentru mici nimicuri, precum si pentru lucrurile grele, mari si esentiale ale vietii, facandu-L partas permanenta la tot ce traim! 

Caci nu e alta bucurie mai mare decat sa simti credinciosia Domnului!  Curcubeul ti se asterne in calea sufletului si cuvantul "singuratate" nu mai are in veci sens!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu