joi, 22 ianuarie 2015

Z 351

ZAPADA ...  S-A  AMANAT

Cum orice meteorolog care se respecta ne informeaza despre
timpul... probabil, nu putem reclama nimic, mai ales daca vremea urata ne-a ocolit. Asa ca... azi ne bucuram de un frig de 1 grad C si de un cer degajat! Cand este asa... tot omul are chef de viata!

Am o lista de doctori pe care trebuie sa-i vad, una cu medicamente de cumparat si altceva mai distractiv... incerc sa imi compun!

Sunt inca sub influenta cursului de arhitectura ecleziala pe care l-am urmarit aseara, si a unei minuni pe care am trait-o ieri, asa ca incerc sa imi tin mintea in rugaciune!

O zi binecuvantata da-ne Doamne!

Ev. Marcu 11, 27-33

În vremea aceea a venit Iisus iarăşi în Ierusalim şi, când se plimba el prin templu, au venit la Dânsul cărturarii şi bătrânii şi I-au zis: cu ce putere faci acestea şi cine Ţi-a dat Ţie puterea aceasta, ca să le faci? Iar Iisus, răspunzând, le-a zis: am să vă întreb şi Eu pe voi o vorbă şi să-mi răspundeţi. Atunci vă voi spune şi Eu cu ce putere fac acestea. Botezul lui Ioan a fost din cer, sau de la oameni? Răspundeţi-Mi! Ei însă vorbeau între ei, zicând: dacă vom răspunde: din cer, va zice: pentru ce dar n-aţi crezut în el? Iar dacă răspundem: de la oameni... se temeau de popor, pentru că toţi aveau despre Ioan credinţa că a fost într-adevăr prooroc. Deci, răspunzând lui Iisus, au zis: nu ştim. Atunci şi Iisus le-a zis: nici Eu nu vă spun vouă cu ce putere fac acestea.


In drumul Mantuitorului spre jertfa Sa, pildele se inmultesc, intelepciunea se manifesta si adevarul se reveleaza.
Nu toti au ochi de vazut si urechi de auzit, mai ales cei care erau prea preocupati spre a gasi motive ca sa-L piarda!

Iisus face tot ce trebuie pentru a ne lasa solutii la toate incurcaturile ce se pot ivi in viata noastra. Chiar daca cele spuse de El par pentru timpul si oamenii de atunci, invataturile sunt etern-valabile!

Ce bucurie sa-I descoperi mesajul!

Pe oameni, pentru a-i indragi trebuie sa ii cunosti. Pe Iisus... pe El trebuie mai intai sa-L iubesti ca sa-L afli si sa-l cunosti in adanc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu