miercuri, 4 iunie 2014

Z 118

GATA! E timpul sa incep sa-mi revin!

Mai exista neputinte, dureri... dar trebuie sa iau in calcul faptul ca norul cel negru si gros s-a risipit!
Slava, Domnului!
Acum trebuie sa fac eforturi sa recuperez greutatea pierduta, hranindu-ma corect si ajutand ficatul sa se refaca!
Asa cum spuneam aici, acum vreo doua saptamani,  am un tratament complementar special pe care insa nu am putut sa-l urmez zilele astea, din pricina greturilor si a varsaturilor! Acum a venit momentul sa ma tin de tratament.

Imi pare rau ca ploua azi pe aici, tocmai cand imi doream ca cerul sa se bucure impreuna cu mine de depasirea momentelor dificile!
Dar... va rasari si soarele... pe strada mea! :)


Evanghelia Zilei
Ioan 16: 15-23

Zis-a Domnul către ucenicii Săi: toate câte le are Tatăl, ale Mele sunt; de aceea am zis că dintru al Meu va lua şi vă va vesti. Puţin şi nu Mă veţi mai vedea, şi iarăşi puţin şi Mă veţi vedea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl“. Atunci unii dintre ucenicii Săi ziceau între ei: „Ce este aceasta, că ne spune: Puţin şi nu Mă veţi mai vedea, şi iarăşi puţin şi Mă veţi vedea; şi că: Mă duc la Tatăl?“ Deci ziceau: „Ce este aceasta ce zice: Puţin? Nu ştim ce grăieşte...“. Iisus a cunoscut că voiau să-L întrebe şi le-a zis: „Despre aceasta vă întrebaţi între voi, că am zis: Puţin şi nu Mă veţi mai vedea, şi iarăşi puţin şi Mă veţi vedea? Adevăr, adevăr vă spun că voi veţi plânge şi vă veţi tângui, iar lumea se va bucura. Voi vă veţi întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie. Femeia, când e să nască, se întristează, pentru că i-a sosit ceasul; dar după ce naşte copilul nu-şi mai aduce aminte de durere, pentru bucuria că s'a născut om pe lume. Aşadar, şi voi sunteţi trişti acum, dar Eu iarăşi vă voi vedea şi inima voastră se va bucura şi bucuria voastră nimeni nu o va lua de la voi. Şi în ziua aceea nu Mă veţi mai întreba nimic. Adevăr, adevăr vă spun: Orice veţi cere de la Tatăl în numele Meu, El vă va da.