joi, 5 iunie 2014

Z 119

Zi de acupunctura!

Imi pun mari sperante in sedinta de azi, nu atat pentru momentul de fata, cand lucrurile au revenit oarecum la normal, cat pentru curele ce urmeaza!
In mod evident trebuie sa-mi intaresc ficatul si mucoasa tubului digestiv.
Inima mea, deja subreda, cam da si ea semne de oboseala... dar sper sa fie ceva recuperabil.

De azi incepe o mica vara pe aici asa ca... sunt bucuroasa ca o sa pot face plimbari mai lungi si, in general, sa traiesc, macar astea 10 zile, ca un om... sanatos! :)

Ce atata vaicareala? GATA! :)


Photo


Evanghelia zilei
Luca 16, 23-33


Zis-a Domnul către ucenicii Săi: adevăr, adevăr vă spun: Orice veţi cere de la Tatăl în numele Meu, El vă va da. Până acum nimic n'aţi cerut în numele Meu; cereţi şi veţi primi, pentru ca bucuria voastră să fie deplină. Pe acestea vi le-am grăit în pilde. Va veni ceasul când nu vă voi mai grăi în pilde, ci deschis vă voi vesti despre Tatăl. În ziua aceea veţi cere în numele Meu; şi nu vă zic că Eu Îl voi ruga pe Tatăl pentru voi, de vreme ce Însuşi Tatăl vă iubeşte, pentru că voi M'aţi iubit pe Mine şi aţi crezut că Eu de la Dumnezeu am ieşit. Ieşit-am de la Tatăl şi am venit în lume; iarăşi las lumea şi Mă duc la Tatăl“. Zis-au ucenicii Săi: „Iată că acum grăieşti lămurit şi nu spui nici o pildă; acum ştim că Tu pe toate le ştii şi nu ai nevoie să Te întrebe cineva. De aceea credem că de la Dumnezeu ai ieşit“. Iisus le-a răspuns: „Credeţi acum? Iată, vine ceasul – şi a şi venit – ca voi să vă risipiţi fiecare la ale sale şi pe Mine să Mă lăsaţi singur. Dar nu sunt singur, pentru că Tatăl este cu Mine. Pe acestea vi le-am grăit, pentru ca'ntru Mine pace să aveţi. 
În lume necaz veţi avea; dar îndrăzniţi!: Eu am biruit lumea!“