marți, 3 septembrie 2019

"Veniți după Mine"

Continuam asadar sa mergem pe urmele lui Iisus, alaturi de  Sf Ev. Marcu, de aceasta data.

Acest blog l-am deschis in februarie 2014. 
De atunci nu stiu sa spun de cate ori am mers pe urmele acelorasi pasi dar stiu ca drumul evanghelic a fost nou mereu

Chiar daca cuvintele scrise sunt aceleasi si crezi ca le cunosti, in spatele lor vei descoperi continuuu infinite adevaruri! 
Aceasta este marea taina a Sfintei Scripturi!


Cuvantul lui Dumnezeu este mereu nou si tot mai profund, Domnul dezvaluindu-Se noua pe masura puterii de intelegere a fiecaruia!
Fiecare gaseste in Evanghelii ceea ce cauta, informatia dupa care tanjeste, aceea de care are nevoie!

Noi nu trebuie decat sa continuam acelas drum, innoit mereu dupa puterile proprii, urmandu-I pe Hristos,  primind Cuvantul Sau asa cum evanghelistii s-au straduit sa ni-l transmita!

„În vremea aceea, umblând pe lângă Marea Galileei, Iisus a văzut pe Simon și pe Andrei, fratele lui Simon, aruncând mrejele în mare, căci erau pescari. Și le-a zis Iisus: Veniți după Mine și vă voi face să fiți pescari de oameni
Și îndată, lăsând mrejele, au mers după El. 
Iar El, mergând puțin mai înainte, a văzut pe Iacov al lui Zevedeu și pe Ioan, fratele lui. Și ei erau în corabie, dregându-și mrejele. Și i-a chemat pe ei îndată. Iar ei, lăsând pe tatăl lor Zevedeu în corabie cu lucrătorii, s-au dus după El. Au venit în Capernaum și, îndată intrând sâmbăta în sinagogă, Iisus îi învăța. Și erau uimiți de învățătura Lui, căci El îi învăța pe ei ca Cel ce are putere, iar nu în felul cărturarilor.” MARCU 1, 16 - 22

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu