luni, 22 mai 2017

GURA PACATOSULUI...

Bunica mea zicea ca este bine sa ai grija ce spui caci se poate intampla sa se si implineasca!
Unii sunt de parere ca e bine sa ai grija pana si ce-ti doresti caci, de ti se implineste dorinta, nu totdeauna este si de bine!
Nu stiu daca sfaturile de bun simt le si urmam dar, daca le-am primit, poate n-ar fi rau sa tinem seama de ele!

Cert este ca ne trezim cateodata spunand lucruri care se dovedesc in timp adevarate proorociri!

Asta pare sa fi fost si cazul lui Caiafa, cel care avea sa prezica jetfirea Mielului lui Dumnezeu! 
Da! Moartea Fiului lui Dumnezeu a salvat neamul omenesc, si a deschis umanitatii calea spre mantuire!

Deci arhiereii şi fariseii au adunat sinedriul şi ziceau: Ce facem, pentru că Omul Acesta face multe minuni? Dacă-L lăsăm aşa toţi vor crede în El, şi vor veni romanii şi ne vor lua ţara şi neamul. Iar Caiafa, unul dintre ei, care în anul acela era arhiereu le-a zis: Voi nu ştiţi nimic; nici nu gândiţi că ne este mai de folos să moară un om pentru popor, decât să piară tot neamul. Dar aceasta n-a zis-o de la sine, ci, fiind arhiereu al anului aceluia, a proorocit că Iisus avea să moară pentru neam, si nu numai pentru neam, ci şi ca să adune laolaltă pe fiii lui Dumnezeu cei împrăştiaţi.
Deci, din ziua aceea, s-au hotărât ca să-L ucidă. De aceea Iisus nu mai umbla pe faţă printre iudei, ci a plecat de acolo într-un ţinut aproape de pustie, într-o cetate numită Efraim, şi acolo a rămas cu ucenicii Săi. 
Şi era aproape Paştile iudeilor şi mulţi din ţară s-au suit la Ierusalim, mai înainte de Paşti, ca să se curăţească. Deci căutau pe Iisus şi, pe când stăteau în templu, ziceau între ei: Ce vi se pare? Oare nu va veni la sărbătoare? Iar arhiereii şi fariseii dăduseră porunci, că dacă va şti cineva unde este, să dea de veste, ca să-L prindă. Ioan 11, 47-57

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu