vineri, 16 decembrie 2016



Incepand de luni, piticii mei sunt acasa! Vacanta!
Am niste nepoate foarte pasionate de lucru manual asa ca vom face decoratii!
Miercuri, randuind prin pivnita, am dat peste o multime de pachete si pachetele! Sunt cadourile facute cu manutele lor pentru membri familiei! Eu inca nu am facut pachete insa nepoatele mele sunt gata de sarbatoare! Aproape ca imi este rusine!

Trebuie sa facem casuta de turta dulce si Ieslea Nasterii Domnului, prajituri si mici surprize pentru invitatii nostri la masa de Craciun. Sper sa ajung sa ma si inchin Domnului!

Apoi mai vreau sa-mi fac timp pentru o privire in mine, o analiza onesta a scaderilor mele, a neputintelor mele, sa ma smeresc la picioarele Domnului! 
Ce am gresit, ce am reusit cu ajutorul Domnului, ce nu am reusit, ce imi propun, ce sper!  Bilantul anual si cartea dorintelor!

Dar pentru toate e nevoie de timp si, pentru a-l avea e nevoie de... organizare si actiune!!!

Pe cai, deci, cum zicea draguta mama mea!
Nu-i vreme de pierdut!

Şi El le-a zis: Voi sunteţi cei ce vă faceţi pe voi drepţi înaintea oamenilor, dar Dumnezeu cunoaşte inimile voastre; căci ceea ce la oameni este înalt, urâciune este înaintea lui Dumnezeu. Legea şi proorocii au fost până la Ioan; de atunci împărăţia lui Dumnezeu se binevesteşte şi fiecare se sileşte spre ea. Dar mai lesne e să treacă cerul şi pământul, decât să cadă din Lege un corn de literă. Oricine-şi lasă femeia sa şi ia pe alta săvârşeşte adulter; şi cel ce ia pe cea lăsată de bărbat săvârşeşte adulter. Şi a zis către ucenicii Săi: Cu neputinţă este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin! Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară şi ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceştia mici. Luaţi aminte la voi înşivă. De-ţi va greşi fratele tău, dojeneşte-l şi dacă se va pocăi, iartă-l. Şi chiar dacă îţi va greşi de şapte ori într-o zi şi de şapte ori se va întoarce către tine, zicând: Mă căiesc, iartă-l. Luca 16, 15-18 şi 17, 1-4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu