miercuri, 7 mai 2014

ZIUA 90

Azi ar cam fi trei luni de cand am aflat ca trupul meu poarta o alta tumoare canceroasa! Si asta tocmai cand ar fi trebuit sa fiu declarata vindecata de o alta!

Uneori traim momente in care lumea se prabuseste, cand simtim ca ne cade cerul in cap, ca pamantul se scufunda! Viata insa continua si lumea isi vede de ale ei! Chiar noi, cei loviti, ne invatam cu toate.
In fond, ce este cu adevarat dificil, nu este sa supravietuiesti loviturii ci sa fii capabil sa te angajezi pentru a face fata urmarilor ei!

Ieri seara, plimbarea mea s-a transformat intr-o vizita la doctor! Incepand de maine, aici iar este vacanta - caci 8 mai este zi de sarbatoare si iar e rost de poduri si scheme de fugit cat mai departe de stress!
Cum ceea ce nu ai rezolvat devine o problema tocmai in zile de vacanta, de frica ca nu cumva starea mea sa se deprecieze tocmai cand nu este nimeni prin cabinete si clinici... am plecat sa imi fac o ecografie.
Tratamentul acesta nu stiu daca e capabil sa ucida celulele canceroase dar este foarte bun sa strice si ce era in regula! In fine, ecografia abdominala nu a iesit rau dar eu inca nu sunt bine!
Sper insa ca rezultatul bun sa ma influenteze macar psihic in mod pozitiv!
Cum spuneam si cu alta ocazie, boala asta te face sa te analizezi prea mult, sa te concentrezi asupra persoanei tale mai mult decat ti-ar face bine! :)
In fine... mergem inainte.
Mai am o injectie pt cresterea globulelor si intru si eu in stare de refacere de doua saptamani - ca sa fiu apoi numai buna sa ma otraveasca din nou! :)
Dar... bun este Dumnezeu!
 
,,Sa stiti sa muriti si sa inviati in fiecare zi.
Sa stii sa lupti, sa te jertfesti si sa mori in fiecare clipa, ca sa poti sa fii prezent in fiecare clipa.
Sa mori pacatului si sa inviezi virtutii’’.
(Pr.Arsenie Papacioc).

PERICOPA EVANGHELICA DE AZI
IOAN - 6 / 35-39

Zis-a Domnul către iudeii care crezuseră într-Însul: „Eu sunt Pâinea vieţii; cel ce vine la Mine nu va flămânzi şi cel ce crede în Mine niciodată nu va înseta. Dar Eu v'am spus că M'aţi şi văzut, şi nu credeţi. Tot ce-Mi dă mie Tatăl, va veni la Mine; şi pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afară; pentru că M'am pogorât din cer ca să fac nu voia Mea, ci voia Celui ce M'a trimis. Iar voia Celui ce M'a trimis, aceasta este: să nu-l pierd pe nici unul din cei pe care Mi-a dat, ci să-l înviez în ziua de apoi.