luni, 7 aprilie 2014

Z 60

Incepe o noua saptamana! Sa dea Dumnezeu sa fie binecuvantata pentru toti !
In principiu incep tratamentul la sfarsitul lunii asa ca am vreme sa ma fortific.
In afara regimului alimentar, sarac in proteine animale si bogat in antioxidanti si proteine vegetale, am inceput si un soi de antrenament fizic.
Toata viata mea am facut sport. De cand m-am imbolnavit, mai ales de cand m-a lasat inima, am cam abandonat. Voi incerca sa ma refac un pic, mai intai prin plimbari in ritm apoi... mai vedem.
Niste prieteni mi-au trimis niste carti in care este explicat mecanismul bolii canceroase. Se pare ca miscarea ajuta mai mult decat ne inchipuim.
Intr-un articol intitulat "Cum sa ne vindecam cu medicamentele lui Dumnezeu", Anatol Basarab explica mecanismul simplu al corpului nostru, format din celule, sange si limfa.
Celulele au nevoie de hrana, asigurata de sange, si de detoxifiere, asigurata de limfa, care preia deseurile rezultate in procesul lor de hranire.
Sangele este pompat de inima, insa limfa nu beneficiaza de acest ajutor asa ca, pentru a scoate toxinele, e nevoie sa stimulam circulatia lichidului limfatic prin miscare.
Asadar... MISCARE si iar MISCARE, orice ar fi!
Daca vreti sa rasfoiti o alta carte, celebra pentru naturisti, aveti aici link.ul


GANDURI CRESTINE
  • Nu te teme, suflete! Dumnezeu este cu tine: in gol, in plin, in lacrimi, in zambete, in singuratate, in comuniune, in toti si in toate.
  • Nimeni nu iti poate lua ceea ce Dumnezeu ti-a pus deoparte !
  • Oamenii au nevoie de timp ca sa ierte... Dumnezeu insa, are nevoie de Clipa.
  • Prietenii ne arată Lumina, cand suntem in intuneric.
  • Faptele noastre ne fac sa fim ceea ce suntem astazi, maine, vesnic...
  • Traieste si iarta! Astazi incepe viata ta.
  • Si din caderi, si din ridicari ai de invatat.
  • Nu descuraja, ai rabdare cu tine, cu cei din jur, cu vremurile!
  • Am invatat de curand ca, usa se deschide in doua parti si fiecare e liber sa aleaga daca o inchide sau o deschide.
  • Sa ne luam fiecare crucea vietii si sa pornim spre Inviere, pentru ca ultima pagina a noastra va fi Invierea si nu moartea

EVANGHELIA ZILEI

"Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui. I-a zis Iuda, nu Iscarioteanul: Doamne, ce este că ai să Te arăţi nouă, şi nu lumii? Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el. Cel ce nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele. Dar cuvântul pe care îl auziţi nu este al Meu, ci al Tatălui care M-a trimis."
 
Ioan 14, 21-24

2 comentarii:

  1. Să zic, să nu zic! Cred că ti-au spus mulți despre puterea gândului pozitiv, ce mai contează unul. Dar dacă iți spune unul care știe ce zice, crezi. Trebuie. Puterea stă în tine, dată de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu asta dar mai stiu ca nu intotdeauna esti receptiv acestui indemn. Acum 5 ani... eram absolut la pamant. Acum metrizez situatia si ma simt in stare sa o iau de la capat cu nenorocita de chimie...
      Multe am invatat... multe.
      Apoi spiritul,mentalul, nu se trezesc decat dupa o zgudiuire...
      Trebuie sa treci prin nenorociri ca sa dai valoare reala vietii!
      Eu iti multumesc din suflet!

      Ștergere