joi, 20 noiembrie 2014

Z 287

O noua zi, tot gri, dar... de pret!

Incep plina de energie, incantata de programa cursului de religie si multumita ca fac fata tehnologiei! Ma temeam sa nu fac te miri ce si sa nu ma pot conecta! Dar e ok!
Profesorii imi sunt deja dragi. Stiu de pe acum care va fi materia preferata si abia astept sa o abordez.
Cam asta despre efluviile bunicii-studente!

In ce priveste durerea de coapsa... tot acolo e, cu tot cortizonul!
Pare mai domolita dar...
Antibioticul pt tuse pare sa functioneze. Sper ca stomacul meu sa nu se supere prea tare!

O zi binecuvantata!

EVANGHELIA ZILEI

Ev. Luca 11, 47-54; 12, 1
Zis-a Domnul iudeilor care veniseră la Dânsul: vai vouă, cărturarilor şi fariseilor! Pentru că voi zidiţi mormintele proorocilor, pe care părinţii voştri i-au ucis. Aşadar, voi mărturisiţi şi încuviinţaţi faptele părinţilor voştri, pentru că ei i-au omorât, iar voi le zidiţi mormintele. De aceea şi înţelepciunea lui Dumnezeu a zis: voi trimite la ei prooroci şi apostoli, şi dintre ei vor ucide şi vor prigoni, pentru ca să se ceară de la neamul acesta sângele tuturor proorocilor, care s-a vărsat de când s-a întemeiat lumea: de la sângele lui Abel, până la sângele lui Zaharia, care a fost ucis între altar şi templu. Adevărat vă spun vouă: că se va cere de la neamul acesta. Vai şi vouă, învăţătorilor de lege, pentru că aţi luat cheia cunoştinţei: voi înşivă nu aţi intrat, iar pe cei care au voit să intre, i-aţi oprit. Şi zicând El acestea, au început cărturarii şi fariseii să se mânie tare pe El şi să-I stea mult împotrivă, pândind şi căutând să prindă ceva din gura Lui, ca să-I găsească vină.

Şi adunându-se mulţime mare de oameni, încât se călcau unii pe alţii, Iisus a început să spună mai întâi ucenicilor Săi: păziţi-vă de aluatul fariseilor, care este făţărnicia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu