luni, 4 februarie 2019

LEPADAND HAINA LUMII


Lumea trece prin orbiri temporare, prin orbiri fara leac... dar si prin treziri, inaintevederi pasagere sau definitive!


Exista oameni alesi care au avut revelatii, altii care au atins fundul haului si au gasit in Dumnezeu puterea ridicarii...  altii care cred in El in mod firesc. Fericitii!
Drumul alaturi de Dumnezeu se face, asa cum a facut orbul din Ierihon, lepadand haina lumii acesteia si infatisandu-ne Lui liberi de pacat, dispusi sa facem calatoria duhovniciei si sa imbracam haina Luminii!

E greu! Lumea canta neincetat cantecul inselator al ielelor!
Dar nu este imposibil. Nimic nu este imposibil cand este vorba sa crezi cu tarie si sa te increzi in Dumnezeu!

„În vremea aceea, pe când ieșea Iisus din Ierihon, împreună cu ucenicii Săi și cu mulțime mare, Bartimeu orbul, fiul lui Timeu, ședea jos, pe marginea drumului și cerea milostenie. Și, auzind că este Iisus Nazarineanul, a început să strige și să zică: Iisuse, Fiul lui David, miluiește-mă! Și mulți îl certau ca să tacă; el însă cu mult mai tare striga: Fiule al lui David, miluiește-mă! Și Iisus, oprindu-Se, a zis: Chemați-l! Și l-au chemat pe orb, zicându-i: Îndrăznește, ridică-te! Te cheamă. Iar orbul, lepădând haina de pe el, s-a ridicat și a venit la Iisus. Și l-a întrebat Iisus, zicându-i: Ce voiești să-ți fac? Iar orbul I-a răspuns: Învățătorule, să văd iarăși. Atunci Iisus i-a zis: Mergi, credința ta te-a mântuit! 

Și îndată a văzut și I-a urmat lui Iisus pe cale.”
MARCU 10, 46 - 52

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu