luni, 29 septembrie 2014

Z 235

Nu este frig dar ploua a toamna pe sfarsite! Asta face ca sa ma simt vie, caci ma dor oasele absolut... viu! :) Ca, vorba aceea, de la o anumita varsta, daca te trezesti si nu te doare nimic, inseamna ca... ai murit! :)
Noaptea a fost lunga si alba dar, cum se anunta ca de maine este iarasi vara... nu disper.
Azi am copiii la dejun si le-am pregatit o tajina de pui, cu garnitura de orez Pasmanti, si  o tarta cu mere. Sper sa fie multumiti.
Sambata am citit, pe un blog, pe care il aveam si eu in Blogroll, un articol despre religie. Ce enormitati am citit acolo, toate exprimate de la inaltimea lui "Je sais tout", nu are rost sa mai spun. Am si vrut sa raspund insa stiu ca celor ce au inimile impietrite, ochii orbi si urechile surde... nu este cazul sa le mai spui ceva. Fiecare are timpul desteptarii lui, daca il are, daca nu... Tant pis!
Este evident ca fara cunostinte, ori de cate ori cineva indrazneste sa se exprime in legatura cu acest subiect, pica in ridicolul desavarsit! Daca nu stii ceva, eu cred insa ca este mai elegant sa taci. Numai ca suficienta, si poate nu numai ea(!) ii impinge pe necunoscatori sa se dea destepti, evidentiindu-se ca fiind absolut penibili, daca nu chiar rau intentionati!
Pacat de blogatita respectiva caci imi era simpatica! Dar e bine ca s-a exprimat caci asa nu-mi mai pierd timpul!
Sa ne ajute Domnul sa punem inceput bun si acestei saptamani!
Ajuta-i, Doamne, pe nestiutori sa afle!


EVANGHELIA ZILEI
Luca IV, 38-44
In vremea aceea a intrat Iisus în casa lui Simon. Iar soacra lui Petru era prinsă de friguri rele şi L-au rugat pentru ea. Şi El, aplecându-Se asupra ei, a certat frigurile, şi ele au lăsat-o. Iar ea s'a ridicat îndată şi le slujea. Iar în apusul soarelui, toţi cei ce aveau bolnavi de felurite boli îi aduceau la El; iar El, punându-Şi mâinile pe fiecare din ei, îi vindeca. Şi din mulţi ieşeau şi demoni, care strigau şi ziceau: „Tu eşti Fiul lui Dumnezeu!“ Dar El, certându-i, nu-i lăsa să vorbească, pentru că ei ştiau că El este Hristosul. Iar când s'a făcut ziuă a ieşit şi S'a dus într'un loc pustiu; şi mulţimile Îl căutau şi au venit până la El, şi-L ţineau să nu plece de la ei. Dar El le-a zis: „Trebuie ca şi altor cetăţi să le binevestesc împărăţia lui Dumnezeu, că pentru aceasta am fost trimis“. Şi propovăduia în sinagogile Galileii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu