marți, 30 septembrie 2014

Z 236

Azi este ultima zi de septembrie!



Nu stiu cand a trecut timpul. Repede a trecut si incercarea mea!
Lucrurile rele pe care le-am trait de la inceputul acestui an, devin si ele amintire, o amintire destul de stearsa, vaga, care nu ma tulbura! Dealtfel, de nu ar fi jurnalul acesta... de multe etape nici nu mi-as mai aminti!
Sunt fericita ca pot uita si, cum nu imi este de nici un folos sa privesc in trecut... incerc sa ma implic in prezent! Caut o tema interesanta pentru aniversarea mezinei, o idee pentru un tort nostim si chiar niste solutii pentru amenajarea unei camere de amici!
Nu ma plictisesc, nu cunosc acest termen, nu stiu cum e sa te plictisesti! Problema este ca timpul fuge si as vrea sa fac mult mai multe... Doar oboseala asta, pe care mie imi place sa o numesc lene, ma cam impiedica.
Dar... cum toate trec, va trece si asta! :)
 
EVANGHELIA DE AZI
MARCU 11/ 11-23
11.Şi a intrat Iisus în Ierusalim şi în templu şi, privind toate în jur şi vremea fiind spre seară, a ieşit spre Betania cu cei doisprezece.
12.Şi a doua zi, ieşind ei din Betania, El a flămânzit.
13.Şi văzând de departe un smochin care avea frunze, a mers acolo, doar va găsi ceva în el; şi, ajungând la smochin, n-a găsit nimic decât frunze. Căci nu era timpul smochinelor.
14.Şi, vorbind, i-a zis: De acum înainte, rod din tine nimeni în veac să nu mănânce. Şi ucenicii Lui ascultau.
15.Şi au venit în Ierusalim. Şi, intrând în templu, a început să dea afară pe cei ce vindeau şi pe cei ce cumpărau în templu, iar mesele schimbătorilor de bani şi scaunele vânzătorilor de porumbei le-a răsturnat.
16.Şi nu îngăduia să mai treacă nimeni cu vreun vas prin templu.
17.Şi-i învăţa şi le spunea: Nu este, oare, scris: "Casa Mea casă de rugăciune se va chema, pentru toate neamurile"? Voi însă aţi făcut din ea peşteră de tâlhari.
18.Şi au auzit arhiereii şi cărturarii. Şi căutau cum să-L piardă. Căci se temeau de El, pentru că toată mulţimea era uimită de învăţătura Lui.
19.Iar când s-a făcut seară, au ieşit afară din cetate.
20.Dimineaţa, trecând pe acolo, au văzut smochinul uscat din rădăcini.
21.Şi Petru, aducându-şi aminte, I-a zis: Învăţătorule, iată smochinul pe care l-ai blestemat s-a uscat.
22.Şi răspunzând, Iisus le-a zis: Aveţi credinţă în Dumnezeu.
23.Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu