vineri, 10 martie 2017

E timpul curateniei de primavara!


Chiar daca este inca frig si vremea este capricioasa, luna martie vine cu planuri de munca! E nevoie de mobilizare pentru a relua ciclul vietii pamantului, anchilozat in odihna iernii.

Iarna trairilor noastre a lasat si in noi urmele negre al unei delasari pe care ea, profitand de inclinatiile noastre spre ... lene, a pus-o in calea noastra!

E vremea curateniei si pentru templul sufletului meu!
Suflete, ai grija si gateste-te, ca sa poti primi lumina si bucuria Invierii cu vrednicie!
Scoala si te marturiseste! Fa-ti examenul de constiinta si indreapta ce se mai poate indrepta caci niciodata nu e prea tarziu sa-ti vii in fire!

Iar după ce a intrat în templu, s-au apropiat de El, pe când învăţa, arhiereii şi bătrânii poporului şi au zis: Cu ce putere faci acestea? Şi cine Ţi-a dat puterea aceasta? Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă voi întreba şi Eu pe voi un cuvânt, pe care, de Mi-l veţi spune, şi Eu vă voi spune vouă cu ce putere fac acestea: Botezul lui Ioan de unde a fost? Din cer sau de la oameni? Iar ei cugetau întru sine, zicând: De vom zice: Din cer, ne va spune: De ce, dar, n-aţi crezut lui? Iar de vom zice: De la oameni, ne temem de popor, fiindcă toţi îl socotesc pe Ioan de prooroc. Şi răspunzând ei lui Iisus, au zis: Nu ştim. Zis-a lor şi El: Nici Eu nu vă spun cu ce putere fac acestea. Matei 21, 23-27


Un comentariu:

  1. Suplimentele din plante au existat de mii de ani și pot fi urmărite în mai multe culturi diferite. În prezent. Plantele medicinale sunt folosite pentru a vindeca herpesul diabetic, durerea cronică, regurgitarea astmului, durerea toracică, greața, disfagia, sughițurile, chiar dureri în gât și arsuri la stomac. Iubesc ierburile atât de mult. De cele mai multe ori, injecția și medicamentele sunt doar o pierdere de timp. Am fost vindecat de boala dureroasa si de arsuri de cord anul trecut cu ajutorul ierburilor si super sapunului, am suferit de durere in gat si arsuri de cap pentru 13 ani, dar cu ajutorul lui DR. OSAS medicina pe bază de plante, adresa de e-mail: drosasherbalhome@gmail.com sau WHATSAP / CALL-l pe +2349035428122. împărtăși lucrările bune ale dr. Osas și salvează alte persoane care trăiesc de la diferite tipuri de infecții. sau vizitați site-ul său http: //drosasherbalhomecure.webs.com ...

    RăspundețiȘtergere