vineri, 18 iulie 2014

Z 162

LA MULTI ANI!



JOYEUX ANNIVERSAIRE!
Pentru mezinul nostru - care face azi 2 ani! - asa a iesit tortul WV - e inebunit dupa masini si le cunoaste pe toate!

Stiu ca sunt imperfectiuni dar asta e! Tortul e facut de o bunica careia in prezent ii cam tremura mainile!

 Am avut si ajutoare, micute si curioase, care s-au ocupat de asezarea farurilor, de   "montarea" "barelor" si  a "pragurilor"! :) si ce ne-am mai bucurat!

 Sa vedem cat se va bucura astazi sarbatoritul - caci am lucrat in secret! :)

EVANGHELIA DE ZILEI

Matei 13, 44 - 54

Zis-a Domnul parabola aceasta: asemănatu-s'a împărăţia cerurilor cu o comoară ascunsă în ţarină, pe care a găsit-o un om şi a tăinuit-o; şi de bucuria ei se duce şi vinde tot ce are şi cumpără ţarina aceea. Se mai aseamănă împărăţia cerurilor cu un neguţător care caută mărgăritare bune; şi aflând un mărgăritar de mare preţ, s'a dus, a vândut toate câte avea şi l-a cumpărat. Se mai aseamănă împărăţia cerurilor cu un năvod aruncat în mare şi care adună tot felul de peşti; iar când s'a umplut, l-au tras pescarii la mal şi au şezut şi au ales în vase pe cei buni, iar pe cei răi i-au aruncat afară. Aşa va fi la sfârşitul veacului: vor ieşi îngerii şi vor despărţi pe cei răi din mijlocul celor drepţI şi-i vor arunca în cuptorul de foc; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor. Înţeles-aţi toate acestea?“
Zis-au Lui: „Da, Doamne!“ Iar El le-a zis: „De aceea, orice cărturar cu învăţătură despre împărăţia cerurilor este asemenea unui om gospodar care scoate din vistieria sa noi şi vechi“. Şi după ce Iisus a sfârşit aceste parabole, a plecat de acolo. Şi venind în patria Sa, îi învăţa în sinagoga lor, încât ei erau uimiţi şi ziceau: „De unde are el înţelepciunea aceasta şi puterile?