joi, 24 iulie 2014

Z 168


Azi, o zi senina si mai putin calda. Agreabil, as zice.


Sedinta de radioterapie e programata la ora 7 seara, asa ca am intreaga zi la dispozitie .

Nepotii mei au intrat in ritmul vacantei de soc pe care le-am impus-o cu boala mea.
Adica ne amuzam in tot felul dar... in apartament si pe terasa.

Penduland intre diverse jocuri, lectii de vacanta, vreun film, concurs de dans, pictura (am nepoti talentati!)... ziua ne trece usor, fara sa ne plictisim!
Pe rand, cei mari ies si fac jogging in cartier - pe un traseu precis pe care eu il urmaresc pe IPhone! (In acest moment, cartierul nostru pare parasit. Mai toti vecinii au plecat la casele lor de vacanta iar de la 1 august nici paine nu mai gasesti! Este aproape deprimant daca nu faci si tu ca toata lumea! Asadar nici circulatie de masini, nici agitatie nu este.) 

Cand parintii lor ajung acasa, isi iau bicicletele si pleaca cu totii in padure. Cel mic isi ocupa cu mandrie locul in spatele tatalui sau si... o iau din loc! Sunt asa de draguti! O bucurie sa-i vezi!
Familia numeroasa are o anume energie pozitiva din care te poti hrani!


Eu mi-am sistat plimbarile, fiind blocata temporat de acest program. Recuperez insa in ce priveste miscarea cu joaca noastra de-a dansul! :)

E vara si e bine! Doamne, iti multumim!
O zi binecuvantata tuturor!


 EVANGHELIA ZILEI

 Matei 15, 12-21
In vremea aceea, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis: „ştii că fariseii, auzind acest cuvânt, s'au scandalizat?“ Iar El, răspunzând, a zis: „Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu Cel ceresc va fi smuls din rădăcină. Lăsaţi-i; sunt călăuze oarbe orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă“. Şi Petru, răspunzând, I-a zis: „Lămureşte-ne parabola aceasta“. Iar El a zis: „Chiar şi voi sunteţi nepricepuţi? Nu înţelegeţi că tot ce intră în gură se duce în pântece şi iese afară? Dar cele ce ies din gură pornesc din inimă, şi acelea sunt cele ce-l spurcă pe om. Că din inimă ies: gânduri rele, ucideri, adultere, desfrânări, hoţii, mărturii mincinoase, defăimări. Acestea sunt cele ce-l spurcă pe om; dar a mânca fără să-şi fi spălat mâinile, asta nu-l spurcă pe om“. Şi ieşind de acolo, Iisus a plecat în părţile Tirului şi ale Sidonului.


Photo

Amin