joi, 14 iunie 2018

NU VA TEMETI

Acesta este mesajul Mantuitorului catre Apostolii Sai, dar, intre randuri, si catre noi!


Ucenicii trebuiau imbarbatati pentru spinosul drum pe care aveau de mers. Mantuitorul ii asigura de faptul ca, facand voia Domnului, aveau sa fie protejati pentru a-si duce la capat misiunea.

Vietile noastre sunt in mainile Domnului iar clipa si ceasul mortii noastre nu sunt cunoscute decât de El. 
Caci si perii capului vostru, toti sunt numarati.”. (Luca 12, 7) sau "La voi însă și perii capului toți sunt numărați". (Matei 10,30)

Nici o viata rostuita dupa Cuvântul Domnului nu are cum sa se iroseasca. Domnul nostru are grija de fiecare din noi si tot El, precum o lumina, nu iroseste nimic din putinatatea sau bogatia trairilor pe care ni le-a pus inainte pe aceasta lume. “Caci unele le face Dumnezeu prin departarea Sa de om, altele prin cercetare, iar altele prin purtarea de grija”.

prof. IONEL BRANDABUR.

Sa nu uitam ca Făcătorul a toate poarta gija tuturor lasand insa pe fiecare sa actioneze după deciziile proprii sa mearga pe calea pe care o alege. 

Deci, este o deviere periculoasa sa ne lasam dusi de ideea potrivit careia  lumea aceasta si omul sunt dirijati de soarta sau fatalitate.
In mainile noastre sta schimbarea - fie in bine fie in rau! Libertatea asta este iubirea lui Dumnezeu care nu se vrea adorat cu forta!

Totul depinde de alegerea ta!
Ca si cu calculatorul : cand dai click...  intri pe un link gratie alegerii proprii de a... apasa! 

Nimeni insa din cei care urmeaza cuvantul lui Dumnezeu nu are a se teme! Orice i se va intampla este  spre binele sau!
Omul acela este purtat! 

Fie voia Domnului in noi si cu noi!
Amin
„Zis-a Domnul către ucenicii Săi: Când vă vor prigoni în cetatea aceasta, fugiți în cealaltă; adevărat grăiesc vouă: Nu veți sfârși cetățile lui Israel, până ce va veni Fiul Omului. Nu este ucenic mai presus de învățătorul său, nici slugă mai presus de stăpânul său. Destul este ucenicului să fie ca învățătorul și slugii ca stăpânul. Dacă pe stăpânul casei l-au numit Beelzebul, cu cât mai mult pe casnicii lui? 

Deci nu vă temeți de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală și nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut. Ceea ce vă grăiesc la întuneric, spuneți la lumină; și, ceea ce auziți la ureche, propovăduiți de pe case. 
Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de Acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena. Oare nu se vând două vrăbii pe un ban? Și nici una din ele nu va cădea pe pământ fără știrea Tatălui vostru. La voi însă și perii capului toți sunt numărați. 
Așadar, nu vă temeți; voi sunteți cu mult mai de preț decât păsările.” 
MATEI 10: 23 - 31

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu