joi, 12 iunie 2014

Z 126

Incepand de astazi ma pregatesc pentru a treia cura.

In dimineata aceasta voi face analizele iar la pranz merg la sedinta de acupunctura.
Sper ca vremea  sa se amelioreze caci de aproape o saptamana ploua cu galeata. Parca de e soare si suferinta o duci mai usor!
Am inceput sa pregatesc de mancare pentru zilele in care nu voi putea mirosi nici apa! Cum piata e plina... e o placere sa gatesc.  

"Opreste-te ... atat trebuie sa faci. Sa te opresti si sa privesti iara firul de iarba, sa vezi floarea, sa-i simti parfumul. Sa privesti soarele si sa-i multumesti Domnului ca ti-a mai dat o noua zi. Sa asculti fosnetul frunzelor, ciripitul  pasarelelor si acolo, acolo in linistea aceea muta, acolo sa te gasesti tu pe tine din nou si vei deveni ceea ce ai fost candva, iarasi ..."
---------------------------------------
Pr . Arsenie Boca.


 

Photo : Nu exista o re?eta a fericirii. Fericirea ta e un zâmbet, a ei e o floare, a lui o strângere de mâna, a mea un cuvânt si tot asa.. <3

 
Evanghelia zilei
MATEI 5 : 27-32
 
27.Aţi auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârşeşti adulter".
28.Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui.
29.Iar dacă ochiul tău cel drept te sminteşte pe tine, scoate-l şi aruncă-l de la tine, căci mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.
30.Şi dacă mâna ta cea dreaptă te sminteşte pe tine, taie-o şi o aruncă de la tine, căci mai de folos îţi este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.
31.S-a zis iarăşi: "Cine va lăsa pe femeia sa, să-i dea carte de despărţire".
32.Eu însă vă spun vouă: Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârşească adulter, şi cine va lua pe cea lăsată săvârşeşte adulter.