luni, 9 iunie 2014

ZIUA 123

 A.M.R. 36 de zile! Cu voia lui Dumnezeu... am trecut de jumatatea tratamentului!

Asa cum va spuneam,  imi socotesc cu rigurozitate zilele acestui parcurs patimitor din care sper sa ies intreaga sau, in fine, aproape intreaga! :)
Numarasem eu 74 de zile, socotind si o saptamana dupa ultima cura.
Poate ar fi trebuit sa pun 10 zile dupa... dar ce  mai conteaza o zi, doua? Nu?! :)
 
Programul meu de post terapeutic - pe care il voi relua in we-ul viitor - pare sa devina de notorietate. Azi am citit ceva legat de asta chiar si pe Hotnews.

Indiferent de stirile care apar in presa romaneasca cu privire la acest subiect, eu, vinerea viitoare, incep iar sa ma hranesc doar cu apa! Abia astept!
Joi am programata o noua sedinta de acupunctura care are ca scop sa ma pregateasca pentru
a treia cura.  Imi pun mari sperante.
Desigur sperantele mele sunt - inainte de orice - in ajutorul lui Dumnezeu care ingaduie oamenilor sa gaseasca cai miraculoase spre a ne mangaia suferintele!
Tot joi imi voi face analizele de sange.
 
In acest sfarsit de saptamana mi-am depasit recordul de mers liber. Am reusit 10km!
Vremea  si parcul minunat, langa care locuiesc, m-au ajutat sa vreau sa merg, sa pot mai mult, sa respir, sa fiu in forma!
In noaptea asta a plouat ca la tropice... Sper insa ca saptamana asta, pe care o am inainte de a treia cura, sa ma pot plimba in continuare, chiar si printre averse.
De mancat am mancat ca o disperata asa ca am recuperat tot ce am pierdut!
Slava Domnului!
 
"Intelege zi de zi ca…
- Astazi nu va mai veni niciodata.
- Fii o binecuvantare!
- Fii un prieten!
- Incurajeaza pe cineva.
- Permite cuvintelor tale sa vindece si nu sa raneasca.”
  Anonim.
 
Photo : "Înțelege zi de zi că…
Astăzi nu va mai veni niciodată. Fii o binecuvântare. Fii un prieten. Încurajează pe cineva. Permite cuvintelor tale să vindece și nu să rănească.”-Anonim
 
EVANGHELIA  ZILEI
MATEI 18: 10-20
 
Zis-a Domnul: luaţi seama să nu dispreţuiţi pe vreunul din aceştia mici; că vă spun Eu vouă că îngerii lor din ceruri pururea văd faţa Tatălui Meu Care este în ceruri; fiindcă Fiul Omului a venit să-l mântuiască pe cel pierdut. Ce părere aveţi?: Dacă un om are o sută de oi şi una din ele se rătăceşte, nu le lasă el oare în munţi pe cele nouăzeci şi nouă şi, ducându-se, o caută pe cea rătăcită? Şi dacă se întâmplă s'o găsească, adevăr vă grăiesc că se bucură de ea mai mult decât de cele nouăzeci şi nouă care nu s'au rătăcit. Tot astfel, vrerea Tatălui vostru Celui din ceruri nu aceasta este, să piară vreunul din aceştia mici. De-ţi va greşi fratele tău, mergi, mustră-l numai între tine şi el. Şi de te va asculta, l-ai câştigat pe fratele tău. Iar de nu te va asculta, ia cu tine încă unul sau doi, pentru ca din gura a doi sau trei martori să se statornicească tot ce se spune. Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar dacă nici de Biserică nu va asculta, să-ţi fie ca un păgân şi ca un vameş. Adevăr vă grăiesc: Oricâte veţi lega pe pământ vor fi legate şi în cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ vor fi dezlegate şi în cer. Vă mai spun că dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ asupra unui lucru pe care-l vor cere, li se va da lor de către Tatăl Meu Cel ce este în ceruri. Că unde sunt doi sau trei adunaţi întru numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor“.