vineri, 26 ianuarie 2018

SA TRAIM CU INCREDEREA IN DUMNEZEU!


Omul are o curiozitate deosebita si isi doreste sa stie ce i se va intampla in viitorul, care este pentru el marea necunoscuta. 
E o ispita! 
Crestinul trebuie sa invete sa-si protejeze mintea de propriile-i naluciri, ca si ce cele ale altora. 
Caci Dumnezeu vorbeste oamenilor si prin gura pacatosilor!

Visele, lecturile, ce "dezvaluie" doar o umbra de adevar spre a atrage pt ca apoi sa subrezeasca credinta cu plasmuiri, proorocirile... toate pot fi prilej de sminteala. 

Dar adanca cunoastere, increderea si permanenta veghere in vederea intalnirii cu El ne apara de orice derapare!
 
„În vremea aceea, ieșind din templu Iisus, unul dintre ucenicii Săi I-a zis: Învățătorule, privește ce fel de pietre și ce clădiri! Dar Iisus a zis: Vezi aceste mari clădiri? Nu va rămâne piatră pe piatră care să nu se risipească. Și șezând pe Muntele Măslinilor, în fața templului, Îl întrebau, de o parte, Petru, Iacov, Ioan și cu Andrei: Spune-ne nouă, când vor fi acestea? Și care va fi semnul când va fi să se împlinească toate acestea? Iar Iisus a început să le spună: Vedeți să nu vă înșele cineva. Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, și vor amăgi pe mulți. Iar când veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie, să nu vă tulburați, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârșitul. Și se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție, vor fi cutremure pe alocuri și foamete și tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor.” MARCU 13: 1-8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu