luni, 29 decembrie 2014

Z 327

INCEPE ULTIMA SAPTAMANA A ACESTUI AN!

E iarna de-a binelea si pe la Paris unde, in mod exceptional este frig. Va marturisesc ca aici este un fig caruia cu greu ii fac fata, caci umezeala mare biciuieste cand temperaturile devin negative.
Dar... "iarna nu-i ca vara", nu-i asa?

Pare ca raceala mea s-a mai calmat asa ca incep sa ma gandesc serios la meniul de Revelion, ca si la tortul nepoatei mele, care implineste 8 ani in ziua de 2 ianuarie!

Incerc sa inchei cu bine un an greu, care a inceput cu vesti proaste si a continuat pe masura, un an care m-a pus la incercare!

O saptamana cu folos!

EVANGHELIA ZILEI
Ev. Marcu 8, 11-21
 
În vremea aceea au ieşit fariseii şi au început să discute cu Iisus şi să-L ispitească, cerând de la Dânsul un semn din cer. Dar Iisus, suspinând în duhul Său, a zis: pentru ce neamul acesta cere semn? Adevărat vă spun vouă că nu se va da semn acestui neam. Şi, lăsându-i, a intrat iarăşi în corabie şi a trecut de cealaltă parte. Dar ucenicii uitaseră să ia pâine şi n-aveau cu ei în corabie decât o pâine. Şi le-a poruncit, zicând: căutaţi să vă păziţi de aluatul fariseilor şi de aluatul lui Irod. Ucenicii însă se gândeau, zicând unul către altul: aceasta o zice fiindcă n-avem pâine. Iar Iisus înţelegând, le-a zis lor: pentru ce vă gândiţi că n-aveţi pâine? Tot nu înţelegeţi şi nici nu pricepeţi? Atât de împietrită este inima voastră? Ochi aveţi şi nu vedeţi, urechi aveţi şi nu auziţi, şi nu vă aduceţi aminte când am frânt cele cinci pâini la cei cinci mii de oameni, câte coşuri de fărâmituri aţi luat? Răspuns-au Lui: douăsprezece. Şi când cu cele şapte pâini la cei patru mii de oameni, câte coşuri pline de fărâmituri aţi luat? Iar ei au răspuns: şapte. Atunci El le-a zis: cum dar nu înţelegeţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu