miercuri, 16 noiembrie 2016

PUTEREA

Puterea este intr-adevar un drog! 
Putinta de a rezista tentatiei de a te droga, fie si cu puterea pe care o poti avea asupra cuiva, da masura capacitatii tale de a lupta cu capcanele vietii! 
Omul nu stie nimic despre sine pana nu s-a confruntat cu posibilitatea de a avea putere! 
Nu trebuie sa fii ministru ori presedinte de stat ca sa iubesti puterea!  Pana si intre oamenii strazii exista lupta pentru suprematie, intre parinti si copii, intre copii, la scoala, etc!
Dar mereu va fi altul mai puternic decat tine! Si peste toate... DUMNEZEU!      


Puneţi în urechile voastre cuvintele acestea: Căci Fiul Omului va fi dat în mâinile oamenilor. Iar ei nu înţelegeau cuvântul acesta, căci era ascuns pentru ei ca să nu-l priceapă şi se temeau să-L întrebe despre acest cuvânt. Şi a intrat gând în inima lor: Cine dintre ei ar fi mai mare? Iar Iisus, cunoscând cugetul inimii lor, a luat un copil, l-a pus lângă Sine, Şi le-a zis: Oricine va primi pruncul acesta, în numele Meu, pe Mine Mă primeşte; iar oricine Mă va primi pe Mine, primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine. Căci cel ce este mai mic între voi toţi, acesta este mare. Iar Ioan, răspunzând, a zis: Învăţătorule, am văzut pe unul care, în numele Tău, scoate demoni şi l-am oprit, pentru că nu-Ţi urmează împreună cu noi. Iar Iisus a zis către el: Nu-l opriţi; căci cine nu este împotriva voastră este pentru voi. Luca 9, 44-50

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu