miercuri, 20 decembrie 2017

VREMURILE TULBURI NE PREGATESC


Daca ar fi sa stim toate cele prin care vom trece... viata ar deveni un calvar. Si totusi e de preferat sa ne zbatem aici, platindu-ne astfel rascumpararea sufletelor noastre.

In mod evident sunt unii care platesc mai greu, altii care parca nu cunosc poticniri dar de ce?... asta nu stim noi si nici nu putem judeca.

Ne rugam sa ne fie bine dar, am mai spus-o, nu binele de aici ne va darui binele de Dincolo! Pentru ca preabinele leneveste spiritul! 

Eu cred ca fiecare are un moment al examenelor. Si e bine sa fie asa.
Caci, asa cum atunci cand suntem bolnavi sistemul imunitar se pune in miscare si intreg corpul este in alerta, asa se intampla si cu mintea, inima si sufletul nostru la vreme de incercare.
Dupa fiecare suferinta ne regasim mai puternici si mai aproape de Dumnezeu!

Poate ca pentru unii aceasta nu este o consolare acceptabila dar daca ar trebui sa compari timpul marginit al vietii lumesti cu nemurirea... lucrurile nu mai stau la fel!

Fara Dumnezeu viata trebuie sa fie foarte greu de indurat

„În vremea aceea, vorbind unii cu Iisus despre templu, că este împodobit cu pietre frumoase și cu podoabe, El a zis: Vor veni zile când, din cele ce vedeți, nu va rămâne piatră peste piatră care să nu se risipească. Și ei L-au întrebat, zicând: Învățătorule, când, oare, vor fi acestea? Și care este semnul când au să fie acestea? Iar El a zis: Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei. Atunci le-a zis: Se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție. Și vor fi cutremure mari și, pe alocuri, foamete și ciumă și spaime și semne mari din cer vor fi. Iar când veți vedea Ierusalimul înconjurat de oști, atunci să știți că s-a apropiat pustiirea lui. Atunci cei din Iudeea să fugă la munți și cei din mijlocul lui să iasă din el și cei de prin țarini să nu intre în el. Căci acestea sunt zilele răzbunării, ca să se împlinească toate cele scrise. Dar vai celor care vor avea în pântece și celor care vor alăpta în acele zile! Iar atunci va fi strâmtorare mare pe pământ și mânie împotriva acestui popor. Și vor cădea de ascuțișul sabiei și vor fi duși robi la toate neamurile, iar Ierusalimul va fi călcat în picioare de neamuri, până ce se vor împlini vremurile neamurilor.”
LUCA 21: 5 -8; 10-11; 20-24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu