miercuri, 29 noiembrie 2017

MAREA BUCURIE A LUI DUMNEZEU

este ca un pacatos sa se intoarca pe calea cea buna!

Este foarte important sa intelegem iconomia lui Dumnezeu caci doar asa ne vom scuti de dubii !
Dreptul este din start omul lui Dumnezeu, asa ca bucuria Lui va fi mult mai mare cand un pacatos a decis sa se lepede de pacat decat ca cel drept s-a mentinut si a ramas drept! 

E necesar sa credem ca schimbarea este cu putinta! Este adevarat ca e foarte greu sa te debarasezi de ceea ce a devenit poate a doua ta natura, dar nimic nu este cu neputinta! 
Istoria are o multime de exemple de oameni care si-au schimbat complet viata prin credinta. 
Pentru acestia... mare bucurie in Cer! 


În vremea aceea se apro­piau de Iisus toţi va­meşii şi păcătoşii, ca să-L asculte. Dar fariseii şi cărturarii cârteau, zicând: Acesta primeşte la Sine pe păcătoşi şi mănâncă cu ei. Atunci a zis către ei pilda aceasta, spunând: Care om dintre voi, având o sută de oi şi pierzând din ele una, nu lasă pe cele nouăzeci şi nouă în pus­tie şi se duce după cea pierdută, până ce o găseşte? Şi, găsind-o, o pune pe umerii săi, bucurându-se; şi, sosind acasă, cheamă prietenii şi vecinii, zicându-le: Bucuraţi-vă cu mine, că am găsit oaia cea pierdută. Zic vouă: Că aşa şi în cer va fi mai multă bucurie pentru un pă­cătos care se pocăieşte decât pen­tru nouăzeci şi nouă de drepţi, care n-au nevoie de pocăinţă. Sau care femeie, având zece drahme, dacă pierde o drahmă, nu aprinde lumina şi nu mătură casa şi nu caută cu grijă până ce o găseşte? Şi găsind-o, îşi cheamă prietenele şi vecinele sale, spunân­du-le: Bucu­raţi-vă cu mine, căci am găsit drahma pe care o pierdusem. Zic vouă că tot aşa se face bucurie îngerilor lui Dumnezeu pentru un păcătos care se pocăieşte. Luca 15: 1-10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu